Odlucujucih pet dana za pet znakova: Morace igrati na SVE ili NISTA!

Odlucujucih pet dana za pet znakova: Morace igrati na SVE ili NISTA!

18. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Svega ste imali i svasta ste doziveli, ali vreme je da saberete bas sve. Vasa sadasnja veza je  veza izmedju vas i osobe koja  vas voli.  Problem je sto vi ne volite nju i nije vam vise  jasno zasto duljite tu vezu!?Vreme je da se okonca ono cemu se nazire kraj vec odavno.

 

SKORPIJA

Nesigurni ste u svemu sto vas vodi  dalje, posebno na emotivnom planu.Vas bivsi vam stalno dosadjuje, salje poruke, ali preko drugih. Pitate se da li je takva kukavica  da ne sme da se javi vama? Budite cetvrti znak koji ce tokom ovih pet dana da zaigra na sve ili nista! Stavite tacku na sve!

 

STRELAC

Vreme je da se okrenete boljim stvarima. Pred vama je vreme da pocnete sve iz pocetka i sve od nule. Pokazite da ste jaki i spremni da preuzmete kormilo svoga zivota, u svoje ruke.I krenete putem novih snova.

 

JARAC

Ako ste do sada pustali da vas blate, sada je vreme za nove poteze. Makar izgubili prijatelje, zaigracete na sve ili nista.Svima cete reci sta vam je ciniti i sta su pogresili prema vama. I resicete se laznih prijatelja, bolje ih nemati, nego imati takve.

 

VODOLIJA

Zalite za onim sto je bilo i onim sto vas je snaslo.Kao da je sve ovo lose, a lepo ono iz proslosti. Ovih cete dana morati da se dignete iz pepela i da pokazete  da ste spremni da zivite od sada, iznova!

 

RIBE

Istrajnost vam je jaca strana, ali cete morati priznati da ste na ivici snage. Sreca vas tera da se  okrenete napred i pokazete maksimum.Mozda se i uverite da vasa sreca nece biti daleko, samo je morate prepoznati. Ne budite slepi kod ociju!

Stranice: 1 2