Upozorenja zvezda stizu unapred za rakove, bikove i vage!

Upozorenja zvezda stizu unapred za rakove, bikove i vage!

18. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Od vas se ceka da budete uzorni u svemu, bas kao sto se kada je u pitanju posao. On vam je uvek na prvom mestu, pa probajte se malo oslanjati i na druga polja. Neko vas gleda i zeli vase drustvo, a vi samo radite.

 

BIK

Vec unapred vas upozoravaju zvezde da se okrenete u boljem smeru. Morate paziti sta radite i konacno se dozovite pameti. Nikako niste spremni da se resite svojih  uobicajenih postupaka.Krajnje je vreme  da to i ucinite.

 

BLIZANCI

Od vas se ceka da budete verni jednoj  osobi i da se zna sta vam je ciniti. U svemu tome, nemojte da se ponasate sebicno i da mislite samo o svojim interesima.  Partner vas je poceo da cita kao otvorenu knjigu, i pazite sta ce primetiti.

 

RAK

Vreme je da vas zvezde unapred  upozore da se trgnete.Mada cekate nesto vrlo vazno , nikad se ne zna sta se moze desiti. Zvezde vas upozoravaju da se ne nadate unapred, kako ne biste bili razocarani kasnije.

 

LAV

Hrabrite se, ali jos niste spremni na nove korake.Morali biste da se zalozite za sebe i svoju srecu. Ono sto vas muci, samo bi vam dalo os vise strepnje da sumnjate u ono sto zelite. Zvezde vam govore da ste prokockali svoje sanse.

DEVICA

Nasli ste se sa nekim na pola puta i vreme je da se srede vase misli. Od vas se ceka da budete  inicijator za nove korake.Svidjate se jedno drugome i vreme je da se vase srce  udruzi sa onim drugim. Vreme je za priznanja.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2