Petak ce biti dan za pamcenje jednom, a za tri znaka tezak i bolan dan!

Petak ce biti dan za pamcenje jednom, a za tri znaka tezak i bolan dan!

19. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Niste od onih koji veruju u sve sto se zbiva  i da mora bas tako. Cas mislite da je kriv neko drugi, a opet  da je tako moralo biti. Gde ste vi u svemu tome, i sta vas je navelo da  menjate misljenja? Budite svoji, ucinite vi nesto da bude bolje!

 

SKORPIJA

Neko vam otvoreno nudi svoje drustvo, a vi se trudite da to i ne primetite. Vreme je da se sretnete sa nekim  i da priznate sta osecate. Ako ne zelite ni drustvo, ni vezu, recite. I bilo sta osecate, danas morate reci.

 

STRELAC

Vreme je da ovog dana budete fer igrac i da se okrenete istini.Ako vas nesto i muci, vreme je da kazete. Ili odgovorite na necija udvaranja, ili ga ignorisite potpuno. Imajte srca, budite iskreni i bez lazne nade koju mu dajete.

 

JARAC

Srce vam tuce u grudima i nikako da se oporavi. Neko vam je izmamio osmeh na lice, i uselio se u vase srce.  Vreme je da se emocije podele i da ih jedno drugom priznate i uzvratite. Ovaj dan ce biti jedan od lepsih  koje cete pamtiti.

 

VODOLIJA

Postali ste skoro nepredvidivi jer odluke donosite u momentu. To nece biti dobro ni za vas, niti za partnera. Pokazite da ste voljni da se okrenete u smeru  one koja vas voli i da cete odlucivati sve u dogovoru sa njom.

 

RIBE

Za pohvalu je sve sto trpite, a da se ne zalite i ne jadikujete. Znate da bi neki na vasem mestu kukali na sav glas. Zato se samo koncentrisite na vazna desavanja, na svoje prioritete. I paznju dajite samo osobi koja se uklapa u vase planove i prioritete.

Stranice: 1 2