Saznajte sta vas ceka na POLJU EMOCIJA od JANUARA do DECEMBRA!

Saznajte sta vas ceka na POLJU EMOCIJA od JANUARA do DECEMBRA!

19. siječnja 2024. 0 By Maja

Veliki ljubavni horoskop otkriva svim znacima sta ih ocekuje na polju ljubavi do kraja godine.

OVAN

ZA OVNOVE KOJI SU U VEZI:

Pred vama su mjeseci srece jer vi cete uspjeti da sa voljenom osobom ostvarite sve sto ste zeljeli i imali u planu. Posebno u mjesecu junu dolazi do promjena kakvim ste se i nadali. Vama je velika sreca naklonjena koja ce vam znaciti mnogo. Sreca vas prati na svakom koraku.

ZA SLOBODNE OVNOVE:

Pred vama su desavanja koja ce sve da promjene na bolje u vasem zivotu. Mjesec april vam donosi poznanstvo sa osobom koja je vama uvijek bila sudjena. Vrijeme je da upoznate svoju srodnu dusu sa kojom cete do kraja godine ostvariti mnogo.

 

BIK

ZA BIKOVE U VEZI:

Nesuglasice vam nisu nepoznate ali vi se borite za svoju ljubavnu srecu. Ipak u mjesecima koji su pred vama necete uspjeti da sacuvate vezu koja vam tako mnogo znaci. Doci ce do raskida koji ce vam slomiti srce, ali s vremenom cete shvatiti da je to najbolje za oboje.

ZA SLOBODNE BIKOVE:

Pred vama su velike promjene jer osoba do koje vam je mnogo stalo napokon ce vam priznati svoja iskrena osjecanja. Dugo ste zaljubljeni u tu osobu ali napokon cete saznati da ta ljubav nije jednostrana. Stizu vam najljepse promjene do sada.

 

BLIZANCI

ZA BLIZANCE U VEZI:

Vama je ljubavna sreca sudjena jer sa voljenom osobom vi cete postici sve sto ste zeljeli. Velike promjene su pred vama koje vam samo dobro donose. Bicete sretni jer u mjesecima koji su pred vama vi cete sa voljenim bicem samo za iskrenu ljubav znati. Problemi pripadaju proslosti.

ZA SLOBODNE BLIZANCE:

Ne zelite da priznate nikome ali vase srce i dalje kuca za bivsu ljubav. Pred vama je pomirenje koje ce se desiti u mjesecu maju i poslije toga nista vise nece biti isto. Vi cete napokon biti sretni sa osobom koju ne mozete da prestanete da volite.

 

RAK

ZA RAKOVE U VEZI:

Mjeseci srece su pred vama koji ce vam znaciti sve.Poslije problema koji su pratili vasu vezu, vi cete napokon samo za srecu znati. Predivna desavanja su pred vama koja ce vam jos jednom dokazati koliko je jaka ljubav izmedju vas i vaseg partnera.

ZA SLOBODNE RAKOVE:

Ljubavna sreca je vama sudjena jer pred vama je poznanstvo koje ce do kraja godine sve da promjeni. Sve sto ce zapoceti sa obicnim flertom pretvara se u veliku ljubav kakvu ni sami niste mogli zamisliti. Predivna ljubavna sreca je pred vama.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2 3