Vreme je da se otkriju tajne lava,raka i vodolije!

Vreme je da se otkriju tajne lava,raka i vodolije!

19. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Odavno ste zaljubljeni u jednog raka, a niste mu smeli prici. Zasto tracite vreme, i zasto mu ne otvorite srce? Uvek je u vama osecao neke skrivene zelje, ali mu niste dali sansu da ih bar nasluti. Gledajte sta vam je sada ciniti.

 

BIK

Neko se od vas nada paznji i tome da cete mu je ukazati. Vi  nemojte biti slepi kod ociju, nego se malo osvrnite oko sebe. Vreme je da se srede neki racuni, i ad se srca udruze u istim zeljama. Da su identicne, tek ce se  otkriti.

 

BLIZANCI

Ljubav ce vas povesti na druge staze i vreme je da se radujete.Od vas se ceka da budete odredjeni i da se zna sta vam je ciniti. Osecanja cekaju da se izliju, pa ih vise i ne smete kriti. Budite iskreni, da biste osetili srecu.

 

RAK

Vasa jwe tajna ljubav prema jednome ovnu. Od vas se ceka da je pokazete i da ne  krijete.Ako ste do sada i uspeli da sakrijete, vasa tajna ljubav ce biti procitana. U vasim ocima i izmedju redova, jedan ce ovan  morati da vas osvoji.

 

LAV

Značli ste sta da cinite kadse dese lose stvari, pa sta je sada? Ponasate se kao da ste izgubili kompas, i da nemate snage da se snadjete.Zaveli ste jednu osobu, pa ste je ostavili. Ponos je krivac, i otkrice se tajna da je i dalje volite, ali vas ponos koci.

 

DEVICA

Uskoro ce biti bolji dani za vas i za vase srce, koje kuca ljubavlju.Volite nekoga, ali ni vi niste tako sigurni kako dopreti do njegovog srca. Moracete da ucinite sve i da se okrenete boljim danima.Bolje je i pokusati, nego zauvek zaliti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2