Astro prognoze za ljubav do kraja godine:Sledi niz promena na bolje!

Astro prognoze za ljubav do kraja godine:Sledi niz promena na bolje!

24. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN:

Ocekuje vas mnogo razlicitih trenutaka. Kroz vas zivot ce proci mnoge ljubavi, ali jos ne prava.  Zato cete jos malo ici iz veze u vezu. Sve dok ne sretnete onu za kojom cezne dusa, a ne slutite da je to vreme uskoro.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK:

Vase srce zna i koga voli i koga zeli, i vasa je ljubav  sva u jednom bicu. Imate misli koje vas nose i reci koje vas vode.Vasa ce sreca da zablista a vi cete se radovati. Nece proci dugo vremena, dok se ne zaljubite.

BLIZANCI:

Vasa ce sreca da se odigra i brzo i uskoro. Vasa ce ljubav da se desi iznenada i neocekivano.  Osim sto cete se zaljubiti na prvi pogled, vasa  ce ljubav biti krunisana brakom. Resicete da   stanete na ludi kamen do kraja godine!

 

RAK:

Od vas se ocekuje da budete verni sebi i da svoje srce ne date lako.  Vase srce neko mora da zasluzi, verno i  ljubavlju. Ne dajte se nikome ko vas ne zasluzuje, nego ljubav  ko vam pokloni. Osecate  da ce vas uskoro zagrliti sreca.

 

LAV:

Vasa ce ljubav da bude  tema kojom cete se morati zabaviti.Vama ce se  neke stvari menjati iz dana u dan. Sve sto budete pokusavali , neka vas ne pokoleba, nego neka vas vodi dalje. Budite uporni u svemu.

 

DEVICA:

Uskoro vam sledi susret na prvi pogled.Bice to neocekivano lep susret koji ce vam zaustaviti vreme. Vase srce  je puno   neocekivanih emocija i vreme je za neke nove momente. Do kraja godine je daleko, ali ce mozda, na necijoj ruci zasijati  prsten.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2