Mlad Mesec donosi nade, zelje, razocarenja, a jednom i srecu!

Mlad Mesec donosi nade, zelje, razocarenja, a jednom i srecu!

20. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je za nove korake i od vas sve i zavisi. Od vas se ceka da pokazete da ste spremni da ih cinite. Ako ste i oklevali do sada, sada necete ni smeti. Posebno  cete morati da ucinite nesto vrlo ozbiljno, i od zivotne vaznosti.

 

BIK

Dugo ste pod tudjom rukom jer imate neciju podrsku. Tako uljuskane u svoj svet , imate svoj mir koji vam niko ne moze poremetiti.Vreme je za promene, hteli ih ili ne hteli. Morate se trgnuti iz svoga sna jer ovo je stvaran zivot.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ne znate sta vas drzi, ali verujete da je to vas stav. Niko ih do sada nije poljuljao, i niko i nece. Mozda je samo vreme da ne pricate mnogo, vec da se pokazete na delu. Dakle sa reci na dela, pa kako bude!

 

RAK

Nesto ce vas vedar duh da proba da urusi, i prosto cete se rastuziti. Vi niste voljni da svoju tugu pokazujete, ali necete je znati sakriti. Bar ono sto ce se desiti nece vam uliti samopouzdanje.Ne dajte se tuzi, odbacite lose misli!

 

LAV

Radujete se novoj sansi, i sami je sebi dajete. Necete da sutra zazalite sto niste bar pokusali jos jednom. Zato ce vas  sada obeshrabriti nesto sto  ce se zbiti a da niste ocekivali. Vreme je da se pomirite sa istinom da za sansu nemate sanse.

 

DEVICA

Vreme je da se kaze  sta vas  vodi napred , i slobodno recite. Sve ono sto vas ceka, moracete da prihvatite.Zato kao i svako drugi, morate da budete spremni na ono sto vam zivot donosi. Volite i budite voljeni!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2