Mlad Mesec donosi nade, zelje, razocarenja, a jednom i srecu!

Mlad Mesec donosi nade, zelje, razocarenja, a jednom i srecu!

20. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vasa sreca je da se  okrenete  napred i da se zna sta vam je cilj.Vec ste u prioritete  uvrstili jedan omiljeni lik, i on vam je centar sveta. Vreme je da se  vasa sreca ogleda u ocima jedne osobe.

 

SKORPIJA

Vreme je da pogledate iza sebe i da budete otvoreni i jasni.Od vas se ceka da priznate svoje sopstvene greske. Vreme  je da prihvatite sta je, tu je, i da krenete napred.Okrenite se  svome novom sutra i pocnite misliti  da ne ponovite gresku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Jedna osoba ce vam  postati sve jer cete njome biti ocarani.Cinicete bas sve da vam bude bolje, i da se usunjate u njeno srce. Vreme je za ljubav i za nove korake, koji ce od vas uciniti srecnika.

 

JARAC

Ne nadate se ,ali  ce vam se osmehnuti nova ljubav. Vreme je da se vase srce raduje, i da budete  konacno i srecni i voljeni. Vas sreca ce konacno da se oseca na svakom koraku. Ovi dani ce biti vasi najsrecniji.

 

VODOLIJA

Nikako da se sretnete sa onim kome se nadate i koga volite. Od vas se ceka da postanete pravi zaljubljenik. Bicete iznenadjeni susretom koji ce vas vinuti u visine, a da mu se niste nadali.  Vase srce ce kucati srecom.

 

RIBE

Vasa sreca ce da imate snagu  da se izborite sa svim i da ste nekad jaci od sebe.I samog sebe cete iznenaditi snagom za koju niste verovali da posedujete. Od vas se ocekuje da pokazete da ste spremni na sve, ali ce vam biti bolje.

Stranice: 1 2