Vase ASTRO PROGNOZE za ovaj vikend- NEKOME CE KRENUTI kao nikada!

Vase ASTRO PROGNOZE za ovaj vikend- NEKOME CE KRENUTI kao nikada!

25. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN:

Praznicna atmosfera jos traje, al se morate dozvati sebi. Obaveze zovu i tu nema stajanja. Moracete skupiti hrabrosti i snage i zaboraviti sta je bilo. I vreme je da se  okrenete poslovima koji cekaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK:

Vi ste ovog vikenda u malo  boljoj situaciji. Ne samo da se osecate bolje, nego ste i mnogo sigurniji u sebe. Kao da se vase samopouzdanje polako vraca. I bilo je vreme  da zauzmete stav!

 

BLIZANCI:

Vasa nesigurnost ce se odjednom pojaviti, a niste neko takav.Nesto ce vas sputati i poceti da  vas obeshrabruje. Kao da gubite svooj stav i svoje JA ! Ne dajte da vas  prave invalidom, posebno ne jedna osoba!Odavno je trpite.

 

RAK:

Idete u smeru koji nije bas prijatan, ali imate jako i veliko srce. Osetili ste da vas neko  svesno zapostavlaj i baca u drugi plan.Vase srce ce istrpeti i to, i pored brojnih obaveza. Ipak cete osetiti veliki umor, ali se necete pokazati da ste slabi.

 

 

LAV:

Navikli ste da radite i da vas  partner ne sputava. Sposobni ste da u jedan plan stavljate obaveze a da partner ne zavisi od toga. Ovh dana cete trpeti veliku ljubomoru od kolega. Tacno cete otkriti ko vam upucuje zlobne poglede.

 

DEVICA:

Niste svesni da vas ceka puno poslova koje necete moci da odlazete.Vasa ce ljubav da  bude  sporedna jer necete stici da joj posvetite vreme.Partner ce vam biti razuman, pa necete imati sporova,ali sa jednim ljubomornim prijateljem hocete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2