Astro prognoze za sve znakove najavljuju promene:Kome slede oluje i bure?!

Astro prognoze za sve znakove najavljuju promene:Kome slede oluje i bure?!

21. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Dodjite sebi i budite  borac za  bolja dela.Vasa astro prognoza ce biti dosta dobra, ali samo ako budete aktivni. Morate dati sve od sebe i pokazati  da cete vredno raditi kao i ranije. Na emotivnom polju necete smeti odustati od jedne vage.

 

BIK

Na putu  koji vas vodi losim pravcem, i astro vas upozorava da se vratite. Do sada ste dangubili a sada je vreme za bolja dela.Vasa je greska sto niste voljni da odgovorite na laskanja jednog raka.

 

BLIZANCI

Stalno se okrecete za jednom  vagom, a ne znate da vec ima udvaraca.  Zeli da obrati paznju samo na tog drugoga, i zato vam astro savetuje da je se okanete. Dok biste voleli njega, on bi nekog drugog.

 

RAK

Vase bi zelje mogle da krenu jer astro upucuje da vam se moze sve.Necete moci da verujete da se desava vasa  potpuna moc i da ce sve biti kako zelite.Okrenite se  i budite  odlucniji nego sto ste bili ikada pre.Jedan bik zeli biti sa vama.

 

LAV

Vaga je da se zna neko za koga se takmicite sa jednim blizancem.Svakako da ce se resiti za vas, mada je blizanac silno voli. Mada je vasa borba za vojenu osobu ravnopravna, ipak ce pobediti njeno srce.

 

DEVICA

Od vas se ceka da pokazete  hrabrost i da se suocite sa nekim.Od vas se ceka da bude sve kako treba i da se okrenete ka jednoj  osobi. Ona je vasa svetla tacka u svemu i vreme je da se srede sve vase misli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2