IZABERI KINESKI SIMBOL SRECE i saznaj sta ce ti LEPO ova GODINA DONETI!

IZABERI KINESKI SIMBOL SRECE i saznaj sta ce ti LEPO ova GODINA DONETI!

21. siječnja 2023. 0 By Maja

KINESKI SIMBOL SRECE BROJ 1

Ti si osoba poznata po svom jakom karakteru. Kada su tvoji ciljevi u pitanju niko nije uporniji od tebe.  Osoba si koja mnogo cini za svoju srecu, i koja se iste nikada nece odreci . U zadnje vrijeme ti nije islo onako kako si zamisljao, ali ti se nikada nisi prestao nadati da ce ti krenuti na bolje. Uvijek vjerujes u dobro sto to daje veliku snagu da nastavis dalje i kada ti ne ide sve po planu. Osoba si koja zeli srecu, ali i koja se za tu srecu zna izboriti. Mozda su iza tebe desavanja koja su te mnogo razocarala ,  ali u ovoj godini se desava nesto predivno.

Simbol kojeg si izabrao sluti velikoj poslovnoj sreci i velikom novcu. U ovoj godini tebi ce poci za rukom da ostvaris svoje poslovne snove, ali i da zaradis velike novce. Kineski simbol srece kojeg si izabrao sluti velikom uspjehu koji ce tebe naravno mnoog usreciti. Pred tobo su uskoro velike promjene, ali te promjene ce tebi samo veliku srecu donijeti. Ti ces u ovoj godini postici mnogo, mnogo vise nego sto si to ikada mogao ocekivati. Vrijeme je i bilo da i tebe velika sreca pogleda. Ova godina ce za tebe biti tvoja najsretnija godina ikada.

 

KINESKI SIMBOL SRECE BROJ 2

Ono sto zamislis ti nastojis i da ostvaris. Uvijek si znao da se boris za svoju srecu, bar kada je posao u pitanju niko se sa tobom ne moze porediti. Ali kada je ljubav u pitanju sreca ti nije bila mnogo naklonjena. Iza tebeje jedno veliko razocarenje koje ti je slomilo srce. Osoba koju si mnogo volio je tebe mnogo razocarala i samim tim tvoje dobro srce slomila.

U ovoj godini tebe ocekuje veliko ljubavno cudo, jer ti ces upoznati osobu koja ce se ispostaviti kao tvoja velika ljubav. Pred tobom je velika ljubavna sreca o kakvoj ni sam nisi mogao sanjati. Sa osobom koju ces upoznati ti ces stati na ludi kamen, jer to ce biti tvoja najveca ljubav. Velika ljubavna sreca tebe u ovoj godini ocekuje i niko sretniji od tebe nece biti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2