Narednih dana Rakovi ce biti iznevereni,Bikovi razocarani, Vage prevarene…

Narednih dana Rakovi ce biti iznevereni,Bikovi razocarani, Vage prevarene…

24. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Cekaju vas ne bas laki dani, ali ste imali i tezih. Vreme je da pokazete da ste jaki, a da niste ni verovali. Ipak ste imali mnogo situacija koje ste uvek snagom volje i svoga razuma, prevazilazili.

 

BIK

Ako vas ne dotuce vase finansijsko polje koje je lose, hoce nesto drugo, pa se osecate razocarano.Stalno se osecate  lose , nervozno i neraspolozeno i vreme je da se menjate. Ovih dana cete morati da unesete malo vise pozitivne energije u svoj zivot.

 

BLIZANCI

Zivot vam se sastoji od nekih boljih stvario koje vi ne primecujete . Umesto da sve vidite oko sebe nekim lepsim ocima, vi stalno kukate. Vreme je da se usmerite   ka onom sto imate i da budete zahvalni sudbini za to.

 

RAK

Vasa sreca je da ste  otvoreni pred drugima, i da delujete uvek nasmejano.Vase srce  zna kako vam je u sustini. Tako ce vam biti i ovih dana i vreme je da se ne odajete kako vam je. Neko ce zeleti da vas vidi tuzne, pa cete se osecati iznevereno.

 

LAV

Mnogo ste pogresili tamo gde ste mogli biti srecni. Niste znali da cenite tada i sada je kasno za nove pocetke. Od vas se ceka da se okrenete za trista stepeni i da pocnete novi zivot. Bas od nule, i ovih dana.

 

DEVICA

Resavate svoje emotivne dileme i ikako da ih resite.Vreme je da se zna sta vam je ciniti i sta je ono  sto je vas cilj.  Zeleli ste da okrenete list, ali krenete pa se povucete. Ovih dana cete biti  odlucniji nego pre!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2