Nedelja donosi vecini znakova odmor, a jednom ludu odluku da stane na LUDI KAMEN!

Nedelja donosi vecini znakova odmor, a jednom ludu odluku da stane na LUDI KAMEN!

21. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Od vas se ceka da budete vrlo odgovorni, a vi se osecate tako. Svesni  da uvek sve radite savesno i da vam se nema sta prigovoriti.Ipak onaj ko je nezahvalan, on  ne vidi i da dubite na glavi. Razmislite ko je to!

 

BIK

Zalicete sto se niste odazvali na  jedan poziv, a moglo vam je biti lepo. Danas se nervirate i dosadjujete, ali ko vam je kriv zbog toga! Sami ste hteli tako pa sada  uzivajte u svojoj samoci.  Krivite sebe a ne druge.

 

BLIZANCI

Vreme je da se okrenete jednoj osobi, a vi sve cinite kontra.Verujte da cete joj uciniti nazao i tako cete je i rastuziti. Od svih u koje se uzdala, nisu je tako povredili.Zasto da to budete bas vi i to jos bas danas?

 

RAK

Mnogo ce vas zaboleti sto vas partner ne razume. Od vas ce prosto da okrene glavu tako sto ce da vce stranu svima, vise no vama. Vreme je da se upitate sta oseca prema vama jer kao da vas ne voli, ponasa se lose.

 

LAV

Nadate se mnogo, a ne znate vise ni cemu, niti sta mozete ocekivati.Mda su vase nade ogromne, morate znati da nemate sansu. Sto vise odlazete da zaigrate na sve ili nista, toliko  se vise udaljajvate od  partnera.

 

DEVICA

Ovaj dan bi trebao biti samo za odmor. Vi ne znate da se opustite pa ste vec skrojili plan.  Da li ce se partner spojiti sa njime? Odvojite bitne stvari na jednu stranu.Nemojte da sami sebi komplikujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2