Nedelja donosi vecini znakova odmor, a jednom ludu odluku da stane na LUDI KAMEN!

Nedelja donosi vecini znakova odmor, a jednom ludu odluku da stane na LUDI KAMEN!

21. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Mozda cete odmarati ovaj dan ako budete znali. Vreme je da se okrenete malo svojim licnim interesima. Zato dobro saberite sve ono sto ce vam ici na ruku i dajte sebi malo oduska. Odmorite, imacete kada i raditi.

 

SKORPIJA

Neko vam nudi svoju ljubav, a ne slutite da ce vam traziti vasu ruku. Niste ni pomisljali sta ce se desiti kada dodje dan za odluke.Sada cete biti znatno iznenadjeni ludom odlukom, i jos ludjom sto cete resiti da stanete na ludi kamen.

 

STRELAC

Zelite ljubav jedne osobe, a nikako da vam se desi. Od vas se ceka da pokazete svoj stav i da ne odustajete. Mozda se vas prvi pokusaj zavrsio neslavno. A ono sto sledi danas i sto ce poci na vasu ruku, mozete da slavite.

 

JARAC

Ne bojte se da ce vas neko prevariti, bojte se svoga srca. Ono vas vuce tamo gde nikako ne sme i gde nije dozvoljeno. Zato ako pogresite, znajte da ce biti samo vasom krivicom. I budite spremni da snosite posledice.

 

VODOLIJA

Snaslo vas je da ste nemocni i da vase srce kuca zarom nemoguce ljubavi. Zasto se odmah predajete i to na  raskrscu  svojih nada? Ne smete se predati na samom  pocetku i prvim preprekama, vec pokazati da cete rusiti sve  prepreke.

 

RIBE

Odmorite se i pokazite da ovaj dan ima smisla. Ucinite ga sebi i lepsim i boljim, jer samo ste sebi vazni. Niko vas ne moze naterati da cinite nesto mimo svoje volje, i sebi na stetu. Nek ovaj dan bude dan samo za vas.

Stranice: 1 2