ASTRO LJUBAVNA PROGNOZA za naredne dane:ISTINA o tome STA VAS CEKA na polju emocija  i ljubavi!

ASTRO LJUBAVNA PROGNOZA za naredne dane:ISTINA o tome STA VAS CEKA na polju emocija i ljubavi!

26. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN:

Ceka vas neuspeh na jednom polju koje ce vas  zabrinuti. Bicete iznenadjeni nekim okolnostima, ali se nemojte brinuti. To ce biti   samo trenutna slabost u vasem zivotu. Zvezde ce vam pomoci da se iscupate.

 

BIK:

Od vas se ocekuje da napravite nesto u svome zivotu. Dugo ste tavorili u mestu i cuteci cekali da se desi cudo. Zvezde ce vas upozoriti da pocnete delovati na svim poljima.I savetuju da zapnete i ne verujete u cuda!

 

BLIZANCI:

Zvezde vas upozoravaju da dobro razmislite sta radite i kako delujete. Razmislite kako se ophodite prema partneru, koji se zrtvuje za vas.I on je na ivici zivaca i snage i sada se bori da izdrzi poslednje napore.  Ako nastavite biti sebicni, samo ce vas  ostaviti u momentu.

 

RAK:

Osecate neki veliki nemir i kao da se sve urotilo protiv vas. Vec ste na ivici strpljenja, zivaca i snage, i kao da tonete. Osecate veliku zivotnu nepravdu, koja vas nikako da daruje srecnijim i lepsim danima. Zvezde vas upozoravaju da se strpite jos malo, uskoro ce vam svim silama  u pomoc.

 

LAV:

Opasno ste se zaigrali, pa kao da ste dete, ponasate se neozbiljno. Poceli ste da trosite, da idete u provode, a vreme je  da se smirite.Zvezde vas upozoravaju da je krajnje vreme da razmislite o svome zivotu i tome sta cinite od njega.

 

DEVICA:

Sve ste uspeli da zamrsite a da niste svesni  zasto.Konce koje ste drzali u rukama cvrsto, vec su iskliznuli iz ruku.  Budite uporni  da se sredite i da vase emotivno polje  pocne da se sredjuje. Zvezde ce vas pogledati, sto vam i obecavaju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2