Dva dana posle noci Mladog Meseca mnogi ce zaliti, a mnogi i slaviti!

Dva dana posle noci Mladog Meseca mnogi ce zaliti, a mnogi i slaviti!

22. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da se vasa sreca dobro uoci a vi da slavite. Svakako cete slaviti pobedu svoje ljubavi.  Vreme je da se okrenete  boljim stvarima i da se zna sta vam je ciniti.Od vas se ocekivalo da budete  sramezljivi, a vi cete slaviti svoju srecu.

 

SKORPIJA

Mozda cete i zazaliti zbog  jedne greske koju ste napravili. Niste racunali da ce se partner  i da ce se tako brzo naljutiti, i tako lako.Vreme je da se okrenete boljim resenjima i da prevazidjetes ve sto je bilo.

 

STRELAC

Od vas se ceka da se okrewnete ljubavi koja vas muci. Ona je dosta oslabljena i vreme je da se okrenete ka  spasavanju svoga broda. Samo ako ima osecanja sa obe strane, moci cete nesto i uciniti. Ako ih nema, nemojte ni pokusavati.

 

JARAC

Niste nikada verovali u zvezde a sada je vreme da se za njih uhvatite. Mlad mesec vam je ostavio svasta nesto i vreme je da viidite sta je tu dobro.  Verujte da cete imati razloga da se radujete.

 

VODOLIJA

Zalicete zbog nekih odluka koje nisu bile vase, ali ste ih podrzali.  Ne bezite, jer ste i sami kivi za  posledice koje cete sada da sledite. Vec dugo ste cinili po svome i vreme je da se  sada uvide i vase greske.Najbolje je da se  pritajite.

 

RIBE

Vi necete imati razloga da niti slavite, niti da se zalite. Nasli ste neku sredinu i to je ono sto vas  tera da budete   u zlatnoj sredini.  Nista od vas ne bi bilo  i od vase ljubavi , da niste bili tolerantni.I razumno popustljivi u svemu.

 

Stranice: 1 2