OVI ZNACI  OKRECU LEDJA osobi koju NAJVISE VOLE i vrlo brzo ce se POKAJATI ZBOG TOGA!I

OVI ZNACI OKRECU LEDJA osobi koju NAJVISE VOLE i vrlo brzo ce se POKAJATI ZBOG TOGA!I

24. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN:

Niste u mogucnosti da stignete sve, a sebi ste zadali mnogo. Mozda je vreme da razmislite sta cete i kako dalje.Ni ovako nista ne dobijate, a gubite vise nego sto mislite. Razmislite dokle ce vase bice moci i tako?!

 

BIK:

Pomireni ste da ste sa mislju da nemate srece i tebi steto utuvili u glavu. Vase ubedjenje je  takvo i pogresno je. Okrenite se nekim pozitivnim mislima i lepim stvarima.Okrenite se zivotu, vi ste jako dobri, zivot vas mora nagraditi.

 

BLIZANCI:

Od vas se ocekuje vise zalaganaj i vise truda. Nekada  partner  misli da se ne zalazete za vase dobro, nego da ste tvrdica. Partneru licno pokazite  vise paznje i vise truda, ali kroz emocije. Fali mu vase emocionalno zalaganje, a ne zalaganje u obostranu korist.

 

RAK:

Vasa sreca ide napred, pa stalno vam izmice za korak. Razocarani ste i tuzni, ali onako u dubini srca. Vi volite nekoga i on to mora da oseti. Ako dopusti da izgubi vase interesovanje, izgubice mnogo vise nego sto moze da zamisli.

 

LAV:

Okrenuli ste ledja nekome i sada osecate da vas to ne dodiruje. Ponasate se kao da vam nije stalo, a srce vam kljuca kao ptica.Vi ste  od onih koji traze partnerovu blizinu, a nastavljaju sutnju. Ubrzo cete se jako pokajati sto ste okrenuli ledja onome koga volite i ko vas voli.

 

DEVICA:

Vi ste uporni da istrajete u svemu, a sada niste sigurni u cemu. Vasa su osecanja pomesana i vase je srce  uznemireno. Vreme je da se prvo srede vase misli i da sredite svoje prioritete, tako sto cete znati sta vam je bitno!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2