PONEDELJAK dan za nove ljubavi, radosti i tuge, kako kome!?

PONEDELJAK dan za nove ljubavi, radosti i tuge, kako kome!?

22. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Osecajte da vas ceka nesto jako lepo.  Osecate veliku ljubav prema jednom lavu, bas kao i on prema vama.Od vas se cini da zelite  da se sto pre nadjete skupa i da jedno drugome izlije svoje emocije.

 

SKORPIJA

Vec ste se dovoljno unervozili zbog jedne osobe. Vreme je da se srede vase misli i da vas zaprati velika sreca. Morate znati da se postavite razumno i da se zna  gde je vasa sreca. I jedna  jedina zelja da vam i bude ta zelja.

 

STRELAC

Od vas se ceka da budete spremni na tugu koja  vas ceka. Budite ono sto morate biti  i kao i uvek pokazite  smirenost. Samo od vas se ceka da budete  jaki, jer nek situacija ce da bude teska za vas.

 

JARAC

Ako budete spremni da se  odlucite za bolje dane, pokazite i nove korake. Onaj kome vase srce zudi, morate da  se i priklonite. Neko vas voli i budite spremni da se  priklonite osecanja ljubavi. Neko ce vam uzvratiti osecanja.

 

VODOLIJA

Imacete pravo sto se ljutite  i sto vas  vasa ljutnja drzi i dalje. Danas je mozda i red da se povuce vas potez koji vas vodi. Ucinite nesto kako bi vase srce konacno bilo oslobodjeno. Vasa je sreca  sto ste pomirljivi.

 

  RIBE

Mozda vas vodi  neki  osecaj koji ce vas odvesti  dalje no sto ste zeleli.Mozda vas  neko  posmatra  i  vreme je da se zaustavite. Jedna osoba vas odavno gleda i vreme je da  se zaustavite. Bas pred njenim pogledom.

Stranice: 1 2