PRED OVIM znacima je SRECA KAO NIKADA do sada!

PRED OVIM znacima je SRECA KAO NIKADA do sada!

22. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN:

Finansijski cete stojati onako solidno, ali nista posebno. Za sada ste  neko ko ce se truditi da  bude jos bolje. Vreme je da budete istrajni i mudri. Imali ste mnoge izdatke koji ce vas kostati da brojite svaki cent, ali se necete odati da ste svorc!

 

BIK:

Vi ste jako  uporni u svemu, ali sto se tice para, sa njima ste u svadji.Nikada  nemate  dovoljno ali i ono sto vas je sada snaslo, nije dobro. Vasa kupoholicarska narav, dovodi vas na ivicu   finansijske propasti. Vreme je da se snadjete i da pocnete da mislite glavom.

 

BLIZANCI:

Do sada ste mudro stedeli, i borili se da vas  nista ne dodirne.  Niste se doveli u priliku da vam zafali novca. Mada ste i vi hteli da budete dzek, niste se upustali u  novcane krize. Vreme je da sebi date malo oduska i malo sebi ispunite volju.

 

RAK:

Vi uvek stedite i krijete, a  sada ste vrlo mudro ustedeli da niko ne zna. Malo ste sakrili od svih i od sebe, pa ste jako radosni. Partner misli da se na vas ne mnoze osloniti, a bice suprotno.Vasa mala stednja ce vam osvetlati obraz!

 

LAV:

Imate jedan lep skup koji ce vas kostati, ali cete biti glavni. Vasa ljubav ce vas  navesti na jedan  zakljucak koji cete doneti u momentu. Vasa  sreca  da ste  od onih koji znaju sta mogu. I vreme je da pokazete partneru da ste  odlucni.

 

DEVICA:

Niste znali sta vam se sprema ali cete se  pripremiti. Ne zelite da vas jedno razocarenje kosta zivota.Ako vas partner nece podrzati  sada kada vam je tesko, kada ce onda? Zato cete  resiti da na ovu vezu stavite tacku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2