Ovan saznaje BOLNU ISTINU, Jarac ne moze da ZABORAVI BIVSU LJUBAV, a ovaj zodijak ce PLIVATI u NOVCU…

Ovan saznaje BOLNU ISTINU, Jarac ne moze da ZABORAVI BIVSU LJUBAV, a ovaj zodijak ce PLIVATI u NOVCU…

23. siječnja 2024. 0 By Maja

OVAN

Vi ste bice koje ne dozvoljava da mu se neko petlja u zivot. Osoba ste koja ima jak karakter i koja nikada nece dozvoliti da se bilo ko igra sa njegovim osjecanjima. Uvijek ste bili na strani ljubavi, i u onim trenucima kada se je ta ljubav okrenula protiv vas.

Ljubavna sreca vama nije uvijek bila naklonjena, ali vi ste na neki nacin uvijek uspjevali da da sacuvate vasu vezu.

Voljena osoba je vama sve u zivotu, i nikada vi tu osobu necete izdati ili prevariti. Nazalost u narednom periodu vasa voljena osoba vas hoce,i prevariti i slagati. Ipak vi cete saznati istinu  koja vam se nece dopasti.

Vi cete saznati da vam partner nije uvijek bio vjeran i da vas je u mnogim stvarima samo lagao.

Koliko god bolna istina bila, vi cete biti zahvalni sto ste upravo istinu saznali. Ne volite da zivite u masti, jer vi zelite uvijek da znate sta se tacn desava iza vasih ledja. Istina je da vam nece viti lako, ali vi donosite konacnu odluku kada je vas ljubavni zivot u pitanju.

Sigurnim korakom odlazite od osobe koju ste voljeli vise od sebe.

Koliko god ludo vi voljeli, nikada necete dozvoliti da se neko samo igra sa vasim osejcanjima.

 

JARAC

Vi ste zodijak koji kada voli, voli vjecno. Tesko vam pada da se emotivno distancirate od osoba koje volite, pa makar to bila i osoba koja je vasem srcu nanijela veliku bol.  Osoba ste koja voli cijelim srcem, mada je to srce slomljeno.

Veza sa bivsom ljubavi nije se odvijala onako kako ste vi to zamisljali, ali vi ste cinili sve kako bi tu ljubav sacuvali. Ipak,  vas partner je napravio jedan potez koji vam je slomio srce, ali vi ste i dalje spremni da mu oprostite.

Vasa ljubav zaista nema granice, i vama ce se u narednom periodu i pruziti sansa da se pomirite sa bivsom srecom.

Ali budite oprezni, jer ista ta osoba vas je vec jednom mnogo povrijedila, razmislite da li da joj pruzite srugu sansu. Vi ste bice koje zeli ljubav, ali ako ce vam ta ljubav ponovo nanijeti bol, zasto jos uvijek patite za njom.

Uskoro cete morati dobro razmisliti o svemu, jervi zasluzujete iskrenu ljubav koja se nece igrati sa vasim osjecanjima.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2