SRCE koje izaberes otkriva da  li cete LJUBAVNA SRECA PRATITI u mjesecu FEBRUARU,  ili ces GORKE SUZE LITI zbog LAZNE LJUBAVI?!

SRCE koje izaberes otkriva da li cete LJUBAVNA SRECA PRATITI u mjesecu FEBRUARU, ili ces GORKE SUZE LITI zbog LAZNE LJUBAVI?!

23. siječnja 2023. 0 By Maja

SRCE BROJ 3

Nema sumnje u to da je tvoja ljubav prema voljenoj osobi uvijek iskrena, jer ti si neko ko postuje ljubav. Tvoj partner je tvoje sve u zivotu, ali uskoro se desava nesto sto ce ti slomiti srce.  Mada si ti misljenja da izmedju vas vlada veliko povjerenje, tvoj partner nije bio iskren prema tebi. Te sumnje si imao ali nikome nisi rekao, jer si se nadao da se varas u svojim mislima.

Istina je da ces ti u narednom mjesecu saznati da te je voljena osoba prevarila, i nista drugo osim suza tebe ne ocekuje.

Niko i nista nece moci da te utjesi, jer ti si osoba koja je jako emotivna i koja voli kao niko drugi. Naredni mjesec u tvoj zivot donisi veliku tugu sa kojom ces ti morati da se suocis. Slijedi i raskid , jer ti preko prevare nikada neces preci. Tezak period je pred tobom, ali ti si jaka osoba koja zna da se suoci sa tugom. Nece ti biti lako, ali ti ces uspjeti da savladas svoju bol.

Stranice: 1 2