Ovnovima posao cveta,Vagama se ljulja veza, jedan ce znak doneti KONACNU odluku…

Ovnovima posao cveta,Vagama se ljulja veza, jedan ce znak doneti KONACNU odluku…

24. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Naredenih dana ce vas posao da cveta, i sve ce vam krenuti. Sve ce biti vasom zaslugom, mada cete biti zahvalni sudbini. Vreme je da ispunite  zelju svom voljenom bicu i da sebi priustite nesto sto odavno zelite.

 

BIK

Da ste na mestu nekog drugoga, tek biste videli kako je  tesko.Osecate se uljuskani u svoj svet i nikako da se trgnete i pocnete kovati planove. Od vas se ceka da da sa reci predjete na dela, a ne da se samo bazirate na prici kako zelite ziveti zivot.

 

BLIZANCI

Stalno ste pod nekom tenzijom pa je vreme da se sredite. Neka sve ide kako mora, a vi morate da popustite.  Vreme je da se srede vase misli i da odvojite svoje zelje na stranu. Tek cete onda moci da  razmislite o svojim mogucnostima.

 

RAK

Nemate nikakav plan jer nikad ne znate sta vas ceka. Lako je planirati kada vam se moze sve, ali kad vas nista nece, ne vredi. Neko ce vas jako naljutiti, ali nece to biti samo ljutnja, vec nesto mnogo dublje. Oseticete se povredjeno u dusi.

 

LAV

Svakako da imate zelje ali su one jako  zamrsene. Niste svesni sta je ono sto vas ceka i sta vas vodi dalje. Raspletite sve svoje misli i usmerite ih prema onoj za koju su i vezane. Vreme je da se upitate da li ta osoba misli o vama.

 

DEVICA

Gotovo da nma dana a da ne pozelite da dignete siidra.Ova veza vas stalno sprecava da  donesete konacnu odluku.Ima nesto sto ste davno morali resiti, a niste. Upitajte se nije li nmozda sada prekasno?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2