ZIMSKE LJUBAVNE NOCI – ovi zodijaci ce tokom NAREDNIH SEDMICA imati priliku da upoznaju svoju SRODNU DUSU!

ZIMSKE LJUBAVNE NOCI – ovi zodijaci ce tokom NAREDNIH SEDMICA imati priliku da upoznaju svoju SRODNU DUSU!

26. siječnja 2024. 0 By Lala

  BLIZANCI

Postoji jedna velika  istina. To je da ste vi sada svoje srce dali nekome ko ne zna da vas ceni i nekome ko   ne zna da vam uzvrati na isti nacin.

Naravno da vas to boli ali vam u ovom trenutku ne ostaje nista drugo osim da se pomirite da je to tako.. Da date sebi dovoljno  vremena da zaboravite i da  krenete dalje.

Moramo da kazemo da je samo pitanje dana kada ce doci do toga da  upoznate jednu vodoliju…  Koja ce na najlepsi moguci nacin da vam stavi do znanja koliko je posebna… Da vam pokaze da je ljubav ono sto se desi kada se najmanje nadamo ….  Ali svakako nesto sto treba da cuvate.

Vama uskoro sledi susret sa osobom koja je toliko dragocena da nema nimalo sumnje da ce vam biti jasno da je vredelo sto ste toliko dugo patili   zbog ljubavi.

Ono sto  takodje moramo da kazemo jeste da cete vi ovu  zimu pamtiti do kraja vaseg   zivota. Jer vam slede najlepsi dani i trenuci koji ce promeniti vas  zivot.

Ono sto je     bitno da naglasimo jeste da je  bitno da znate da  morate da slusate svoje srce i da pokusate da   zaboravite na to sto ste patili zbog ljubavi…  Da vas ne bude strah da svoje srce date ponovo … I naravno, nekome novu sansu    samo zato sto ste jednom patili i bili povredjeni.

Svakome se to nekada desi ali vi morate da imate na umu da  za svakog od nas postoji prava osoba.

I pravo vreme da tu osobu sretnemo…

Nastavak  na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2