Ovi znaci ce OKRENUTI LEDJA OSOBI sa kojom su sada u vezi, i ZAPOCETI ce NOVU LJUBAVNU VEZU! Da li ce im to DONIJETI SRECU?

Ovi znaci ce OKRENUTI LEDJA OSOBI sa kojom su sada u vezi, i ZAPOCETI ce NOVU LJUBAVNU VEZU! Da li ce im to DONIJETI SRECU?

26. siječnja 2024. 0 By Maja

Pred ovim znacima je susret sa osobom zbog koje ce rizikovati sve. Napustaju voljenu osobu jer zele novu ljubavnu srecu, ali da li ce im ta sreca biti naklonjena sa novom ljubavi?

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji je uvijek vjerovao u iskrenu ljubav, i do sada ste uvijek bili vjerni osobi sa kojom ste u vezi. Mnogo volite svog partnera i niste skloni flertovanju ili cak da mislite o nekome drugom. Istina je da u vasoj vezi postoje mnogi problemi, ali nista sto vi ne pokusavate zajedno da rijesite. Vi ste neko ko se trudi, neko ko pokusava da njegova sreca bude savrsena. Ipak uskoro se desava nesto sto ce vas izbaciti iz takta.

Pred vama je naime susret sa osobom u koju cete se vi zaljubiti na prvi pogled.

Sve cete zaboraviti kada sretnete osobu za koju cete smatrati da je savrsena. Bez mnogo razmisljanja vi cete svom partneru okrenuti ledja i zapoceti novu vezu. Pred vama su nazalost desavanja koja ce vas vrlo brzo natjerati da raskinete sa novom srecom. Mnogo cete se pokajati zbog svog postupka i zeljeti cete da se vratite svom bivsem partneru. Ali tu oprostaj ne trazite jer ga necete dobiti.

Vi cete zbog nove ljubavi mnogo rizikovati, ali i mnogo izgubiti.

Pred vama je sreca koja ce samo kratko trajati i vi cete shvatiti da ste napravili zivotnu gresku. Nece vam biti lako, ali karma je cudo i povrijedit ce vas kao sto cete vi povrijediti svog parntera. Sve se mijenja u vasem zivotu zbog ljubavi koja vam nije sudjena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2