Rak  SRETAN,Vaga ostvaruje SVOJE SNOVE,a ovaj znak PATI zbog  IZGUBLJENE LJUBAVI!

Rak SRETAN,Vaga ostvaruje SVOJE SNOVE,a ovaj znak PATI zbog IZGUBLJENE LJUBAVI!

24. siječnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Zodijak ste koji je uvijek bio uporan i neko ko je u svom zivotu uvijek znao sta zeli. Mnogo truda ste ulagali u svoju srecu jer vama je jako bitno da nikad ni od koga ne zavisite. Uvijek ste bili osoba koja je imala svoj dinar jer vi ste uvijek bili krojac svoje srece.

Imate velike planove i snove koje zelite da ostvarite ali do sada vam to nije polazilo za rukom.

Uskoro se sve okrece jer pred vama je velika sreca koja ce vam omoguciti da postignete ono za sto ste se borili. Velika desavanja su pred vama koja vam donose velike novce, ali i ostvarenje najvecih snova. Srecu koja je pred vama vi ste iskreno zasluzili.

 

STRIJELAC

Vi ste zodijak koji voli samo iskreno i neko ko ne moze tako lako da izbrise proslost. Uvijek ste znali da volite kao malo ko drugi, ali trenutno volite osobu koja vise nije na vasoj strani. Sama pomisao na bivsu ljubav vam ne da mira jer jos uvijek volite kao prvi dan. Nikako da krenete dalje sa svojim zivotom jer ne mozete da prebolite osobu koja vise nije dio vaseg zivota.

U narednom periodu vi cete jos vise da patite zbog bivse srece jer cete saznati da je bivsa ljubav ponovo sretna sa drugom osobom. Nece vam biti lako jer mada ste svijesni da je vasoj ljubavi dosao kraj, vi se nadate da ce doci do pomirenja.

Nazalost do pomirenja sa bivsom ljubavi nece doci ali vi cete morati da pronadjete nacin da krenete dalje sa svojim zivotom. Pred vama su desavanja koja ce vam tesko pasti ali sa nekim zivotnim situacijama prosto se morate pomiriti. Morate biti jaki jer zivot ide dalje.

Stranice: 1 2