Srce koje izaberes otkriva da li si iskreno voljen!

Srce koje izaberes otkriva da li si iskreno voljen!

24. siječnja 2024. 0 By Lala

Srce je uvek simbol ljubavi, a da li je ta ljubav cista ili nije, iskrena ili lazna, uzvracena ili nije? Da li cete biti u poziciji da vasa ljubav donese srecu, ili necete imati tu cast, samo su pitanja srca.

Imate tri ponudjena srca, pa izaberite jedno i saznajte da li vas partner iskreno voli ili je sa vama samo iz koristi.

Izaberi i saznaj!

AKO STE IZABRALI SRCE BROJ 1

Vi koji ste izabrali sliku srce broj jedan, imate odredjen cilj po pitanju ljubavi. Imate odredjen cilj i po pitanju svoga partnera koji ima na umu vreme koje zeli da provede sa vama.Kakva ce biti njegova razmisljanja, mozda ce da sakrije od vas, a mozda cete i vi da sakrijete.

U svakom slucaju biste morali ad se snadjete, i da se vase srce pocne da ostvaruje na planu emocije. Sta je ono sto vi zelite, da li cete da se radujete obicnim sitnicama ili ad zelite  nesto vise?

Vreme je da dobro razmislite sta je ono sto zelite u daljoj vezi. Mada vi imate cilj da svoga partnera vezete za sebe, necete bas tako uspeti. On zna da ste stabilni, da ste sigurni, i da zelite da ostvarite sebe.

Bez obzira na sve  sto zelite, vi necete hteti da partneru date prednost.Mada ce zeleti da bude  vredan vase paznje, ipak  cete mu dati   znak da ne zelite  ispred sebe.

Vreme je da se zna da zelite vi da dominirate u svojoj vezi, a to vec znaci da jos niste sigurni sta zelite, u odnosu  na ono sto zeli vas partner.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2