U danima do nedelje slede EMOTIVNE VESTI:Neki ce znaci biti ocarani, a neki razocarani!

U danima do nedelje slede EMOTIVNE VESTI:Neki ce znaci biti ocarani, a neki razocarani!

24. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Suvise ste zadovoljni,ali se i ne hvalite.Niste od onih koji se hvale a da i nije tako kako pricaju.  Verujte da je za vas bolje da vodite svoju brigu i da uzivate u svojoj sreci. Uskoro planirate nove korake, ali do tada, mirujte.

 

BIK

Mozda su malo i smesni vasi uspesi, ali ma kakvi da su, vazno je da je vama lepo. U nekim neizvesnim situacijama se izvucete olako, a da niste ni pomislili da cete moci. Zato budite zahvalni sreci koja vas prati i pokazite da cete biti odgovorniji.

 

BLIZANCI

Nikako da se srede vase misli i da znate sta vam je ciniti. Koraci koji su pred vama donece vam neke promene na bolje. Morate ceniti svoje srecne okolnosti koje vam se cesto pojave niotkuda. Budite zahvalni, i cuvajte sve  sto je do vas.

 

RAK

Slede vam najlepse emotivne vesti a da takve nisu imali dugo. Cak toliko dugo da se niste ni pomislili vise da su moguce ikada. Vreme je da se sretnete sa nekim ko ce vas ocarati. I postacete par, a da niste ni slutili.

 

LAV

Sreca da se niste udruzili sa nekim ko vam je nudio posao. Ideje su bile vase, ali on vam je nudio da radite i delite na pola. Verujte da ste usli u biznis da ne biste mogli da se lako nagodite kasnije.

 

DEVICA

Ne mesajte emocije sa obavezama, niti radno mesto  i ljubav.Dok drugi misle da je to bas dobro, vi necete ni pomisliti da moze. Jedan slucajan susret sa saradnikom, omesce vase srce i ocarati ga kao niko pre. Ocarati, pa razocarati, a da niste ni pomislili da bi vam tako nesto priredio.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2