VELIKI PREOKRET: Jedan znak sada NEMA NOVCA ali mu SLEDI  VELIKI  DOBITAK!

VELIKI PREOKRET: Jedan znak sada NEMA NOVCA ali mu SLEDI VELIKI DOBITAK!

24. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN:

Niste u nekoj losoj poziciji sto se tice novca.Ipak ste poslovnjak, ali sada vam je sansa da zaradite vise.Nikad vam nije dosta  a zelite sto vise. Mozda je vreme da nadjete neku granicu i da je sebi postavite.Nije sve u parama!

 

BIK:

Vi ste od onih kojima nikada nije dosta, a kojima uvek fali. Ma koliko da imate stalno vam  je malo, jer trosite nemilice. Kao da imate neke poroke, tako vam uvek fali.  Vreme je da se  potrudite da se vase finansije poprave.Ocekujete da vam padne s neba, a nece!

 

BLIZANCI:

Vi ste uporni u svemu, kada su pare u pitanju, pa se snalazite.Vi ste sposobni pa uvek gledate neku svoju racunicu. Sada se nalazite na osrednjem novcanom statusu. Uvek ste  pomalo sklanjali ali opet ste se zalili da nemate.

 

RAK:

Vi se trudite da radite i da imate, ali cak i kada nemate, ne kukate. Navikli ste da nemate uvek, pa kada imate, zahvalni ste.Znate  da stedite i da cuvate, pa uvek imate malo ustedjeno.I sada necete  oskudevati.

 

LAV:

Vasa je ljubav lepa, ali zato sto su i vase finansije lepe. Vas partner zna  da se okoristi, pa je tako i usao u vezu sa vama. Njegovi su prohtevi veliki i vreme je da znate da vas samo koristi. Treba vam neko ko ce vas voleti, a ne samo trositi vas novac.

 

DEVICA:

Tanki ste sa finansijom i skoro da nemate nista novca. To ipak ne znaci nista,  jer mozete se vec poceti radovati. Vama sledi iznenadan   novcani dobitak, kakav ne biste ni usnili, ali ce to biti nesto sto ce vas baciti uvis!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2