Cetvrtak  ce biti dan za nove PREOKRETE na ljubavnom planu!

Cetvrtak ce biti dan za nove PREOKRETE na ljubavnom planu!

25. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Ako ste i bili nesigurni i neodlucni, sada sledi veliki preokret. Vreme je da postanete  sigurni i da se priblizite osobi do koje vam je stalo. I vase srce ce poceti da kuca u smeru koji vas vodi ka jednoj  osobi sto vam je zaposela srce.

 

SKORPIJA

Niko vas nije voleo  kao jedan  rak ,a da mu nikad niste poverovali.  Mozda ce vas ovaj dan uveriti  u ljubav jedne osobe. Vreme je da poverujete,  da se ponadate  i da verujete da ce sve doci na na svoje mesto.

 

STRELAC

Od vas se ceka da budete  verni jednoj  vodoliji i vase srce vas vodi  njoj.Ona vas je uvek stitila i uvek volela, pa pokazite da ste  zahvalni. I ona ce vama pokazati veliku ljubav i zahvalnost, pa je vreme da se udruze osecanja .

 

JARAC

Ne mozete da se slozite  oko necega sa partnerom.  Odavno ste bili u dilemi sta se zbiva i sta vam je  preko potrebno. Od vas se ceka da budete odgovorni za svoje odluke,pa dobro pogledajte sta zelite.

 

VODOLIJA

Neko vas je zabelezio u svome srcu i ne da vam napolje.Ovaj dan ce biti veliki preokret na vasem ljubavnom planu.Konacno cete  shvatiti sta vam je ciniti, i da mu se  morate obratiti recima ljubavi.

 

RIBE

Tek cete se danas uveriti ko vas voli, ali cete biti zaprepasceni.Vec dugo mislite  da je to neko sasvim drugi,  umesto onaj kojem ste se nadali.Bez obzira cete morati da prihvatite tu osobu, jer necete biti ravnodusni.

Stranice: 1 2