Ljubav do kraja godine:Jedan znak se nada cudu,i cudo ce mu se desiti!

Ljubav do kraja godine:Jedan znak se nada cudu,i cudo ce mu se desiti!

25. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN:

Vi se ne nadate nekome cudu, cak u cuda i ne verujete. Idete za svojim poslom i skroz mu se predajete. Cekate da se vasa ljubav, stabilizuje i da prodju neke bure.Trenutno ste okrenuti samo poslu.

 

BIK:

Sta cinite sebi, pa ste tako nezaineteresovani za sve? Iza toga moze da stoji samo veliki razlog, ili cak samo dva razloga. Ili ste suvise razocarani pa ste se predali, ili vam se svidja neko, ko vas ignorise?! Pazite sta cinite, morate biti jako uporni, i ne predajite se!

 

BLIZANCI:

To ste vi i vas partner, ovih dana planirali da iznenadite mnoge.  Svojom ljubavlju za koju svi znaju, ali bez najave sto se tice planova. Resili ste uploviti u bracnu luku, bez najave i u momentu. Sve cete iznenaditi, ali i jos vise obradovati.

 

RAK:

Sreca ce biti na vasoj strani a da niste to ni sanjali. Vase misli ce vas   naterati da se sredite i da svima pokazete ono sto je u srcu. Do sada niste nikada pricali o svojoj ljubavi, niti osecanjima. Sada je vreme za novu ljubav.

 

LAV:

Neko je odavno ocekivao da se vasa ljubav utvrdi, ali vi to niste ucinili. Niste cak ni ozvanicili svoju vezu  i svoju  ljubav krunisali, ni u partnerovim ocima.  Zakljucio je da ga ne volite dovoljno, ili da  ste slabic. I odustao je od vas, ma kako teskoga srca!

 

DEVICA:

To sto cete kriti osecanja, ne znaci da je ispravno, ali znaci i da moze biti. Ne morate prizbnati partneru a da niste od njega culi reci ljubavi.Vi cete mnogo gresiti sto cete kriti osecanja, kada budete primali  ljubav u svakom gestu. Izrazite se, ili se povucite!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2