Ljubav do kraja godine:Jedan znak se nada cudu,i cudo ce mu se desiti!

Ljubav do kraja godine:Jedan znak se nada cudu,i cudo ce mu se desiti!

25. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA:

Vi ste poceli da se  osecate  nesigurno, ali zbog partnera.I on se poceo ponasati kolebljivo, pa vec sumnjate u njegovu ljubav. Nesto se desilo bas u momentu kada ste pomislili da vas voli. Vasa osecanja  su trenutno zamrznuta i morate otkriti uzrok zahladjenja!

 

SKORPIJA:

Vase promenljivo raspolozenje vas tera da se dobro zamislite. Morate sabrati emocije, greske i sve ono sto vas je razocaralo. I vas bivsi misli o tome i stalno vrti film. Vreme je da se vasa ljubav naglo dovede u stanje novoga pocetka.

 

STRELAC:

Oko vas je sve cudno i sve vam je nekako nesigurno.Zelite ad se stvari u vasem emotivnom zivotu menjaju. Mozda je vreme da se  osigurate, bar sto se tice  simpatije jednoga jarca. Zato krenite u tom pravcu, i ne gubite vreme.

 

JARAC:

Jedan strelac vas gleda i vec vam pocinje da uzvraca simpatije. Tako ce da probudi sve vase nade  i da vam otvori srce. Vreme je za nova osecanja  i vreme da srce krene srcu. Da li ce to biti ljubav ili zanos?

 

VODOLIJA:

Ne date da vas neko zavede, pa vas onda povredi. To necete nikako da dozvolite, i nema sanse  da lako date srce. Zato ste na velikom oprezu, i becete do susreta sa jednim  rakom.On ce vam pomeriti pamet!

 

RIBE:

Na vama je da se radujete, mada ne ocekujete sta ce da bude. Sledi vam ljubav za desetku! Zaljubicete se iskreno i trajno, ali sledi i vencanje. Do kraja godine  cete neplanski uploviti u bracnu luku, sa nekim na koga niste ni pomislili!

Stranice: 1 2