Izaberi SIMBOL KARME i saznaj da li ce KARMA USKORO POKUCATI na TVOJA VRATA! Jedan je znak da se MORAS PLASITI NJENE OSVETE!

Izaberi SIMBOL KARME i saznaj da li ce KARMA USKORO POKUCATI na TVOJA VRATA! Jedan je znak da se MORAS PLASITI NJENE OSVETE!

27. siječnja 2023. 0 By Maja

SIMBOL KARME BROJ 1

Ti si osoba koja uvijek sve radi od srca. U vecini slucajeva slusas svoje srce ali ne uvijek i svoj razum. Ti si neko ko je uvijek bio na svoju ruku jer nisi nikad dozvoljavao da se drugi petljaju u tvoj zivot. Mnogo si gresaka u svom zivotu napravio, ali nisi neko ko se je mnogo kajao zbog toga. Uvijek si cinio samo ono sto ti zelis, ali nisi se dovoljno obazirao na tidja osjecanja.

Da li svjesno ili ne, jednu osobu si mnogo povrijedio. Nekome ko te je mnogo volio si nanio veliku bol, mada to ni sam nisi primjetio. Ali karma jeste, jer ona pamti i vidi sve. Uskoro ce ona da pokuca na tvoja vrata, naravno kada se tome najmanje budes nadao.

Karma ce ti vratiti istom mjerom jer osoba koja tebi u zivotu znaci mnogo ce uskoro da slomi tvoje srce. Osveta karme ce biti teska jer za tobom je neko mnogo patio, vrijeme je da se sve okrene. Mnogo ces patiti zbog postupaka osobe koju volis najvise na svijetu, samo ti znas o kome je rijec. Lako ti nece biti ali kada se karma sveti, ne pita da li nam to odgovara ili ne.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2