VODOLIJA VLADA do 19. februara, i evo STA VAS, do tada,CEKA  NA POLJU EMOCIJA!

VODOLIJA VLADA do 19. februara, i evo STA VAS, do tada,CEKA NA POLJU EMOCIJA!

29. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN:

Vi niste bas miljenik ostalih suparnickih  znakova zodijaka. Jednima ste trn u oku, a drugima jednostavno smetate. Od nekih ste  mnogo jaci intelektualno i to vam ne mogu da oproste.Bas vas briga, vi cete se ponositi ovim periodom.

 

BIK:

Mogli biste mnogo vcise da uzivate, ali jednostavno radite naopake stvari. Cinite pogresne korake i tako sebi nanosite veliku stetu. Ovaj period bi mogao biti mnogo  bolji za vas, ako se opametite. To podrazumeva da se ponasate zrelije, a ne bahato.

 

BLIZANCI:

Vase polje emocija  je vreme  da se stabilizuje vasa  veza. Bili ste mnogo labavi i nesigurni. Sada ste shvatili da volite, a znate i koga i kolikom ljubavlju. Ovo je period da se pokazete i na delu i da reci ljubavi poteku sa usana.

 

RAK:

Imate osecaj da ste prevareni, ali nije samo taj osecaj  bitan. Vas muci kompletan osecaj promasenosti.  Osecate da su oko vas svi srecniji  i vise ostvareni. Vase srce kuca zarom zelje da se i vama desi malo srece.

 

LAV:

Jedan bik vas jako zanima i svidja vam se. Cak i da hocete sakriti, to ne mozete, jer je ocigledno.  Koliko god mu pridjete blizu, on vam uzmice  za korak. Vec se pitate da li ce biti sanse za vase korake da mu se priblizite!

 

DEVICA:

Od vas se ocekuje da budete deo  necijih planova, ali nikako da postanete! Kao da vas nesto sprecava, nikako da se nadjete u njegovoj blizini.  Mozda ce vas nesto   pribliziti onoj osobi ciju blizinu trazite. Neka situacija ili jedno novo drustvo!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2