Vreme je da se zaborave stare ljubavi, jer novi mesec donosi NOVE LJUBAVI ovim ZNACIMA!

Vreme je da se zaborave stare ljubavi, jer novi mesec donosi NOVE LJUBAVI ovim ZNACIMA!

28. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

AKo ste i imali neku  neuspelu ljubav, vreme je da se ovog meseca i zaboravi. Posto je kraj meseca, neka i stara ljubav ostane u proslosti. Vreme je za nova desavanja i nova poznastva. Sve dalje zavisi od vas.

 

BIK

Svaki svoj korak  ucinite napred pa se  okrecete nazad. Zasto to cinite i sta vam  novo preostaje? Vreme  koje  gubite izmedju koraka napred i vracanja nazad, nepovratno je. Ucinite nesto konkretno.

 

BLIZANCI

Od vas se ceka  da budete manje sebicni. Pokazite solidarnost jednome raku koji cini sve za vas.Njemu pak nista nije tesko jer vas bezmerno voli. Ipak razmislite da nista  ne cinite kako iste mu pomogli i pokazali da ste mu bar zahvalni.

 

RAK

Vucete pretesko breme za svoju emotivnu vezu. Volite partnera mada on to i ne pokazuje nicim. Dok biste bili spremni da date sve za njegovu ljubav, on se ponasa ravnodusno. Vreme je da vam se izjasni ili da vam da pravo na slobodu i nove korake.

 

LAV

Vreme je da budete brizniji nego ste inace i da se okrenete svojim obavezama. Od vas se ceka da budete mnogo vredniji i da se  vase obaveze vide. Vreme je da se od vas pocne nadati jedan  jarac i da ga ubedite da mu se nadate.

 

DEVICA

Ne znate dokle cete se moci boriti, i sta vas cini  srecnim.Vreme je da se okrenete boljim koracima i pokazete da ste odlucni. Vreme je da vase odluke donesu odmah i da ih pretocite u neke odredjene stvari.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2