Evo sta donosi ZADNJI PONEDELJAK u januaru znacima i kojem ce kraj meseca biti caroban!?

Evo sta donosi ZADNJI PONEDELJAK u januaru znacima i kojem ce kraj meseca biti caroban!?

29. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da svedete sve racune i rascistite sa sobom. Mozdai da se pomirite sa onim sto niste uspeli. Vi ste izuzetno vredni i  ako niste uspeli na jednompolju, uspeli ste na drugom. Vredno ste radili  i ceka vas lepa novcana nadoknada.

 

BIK

Suvise ste  zapali u slepi  kolosek da niste ni svesni da vreme tecE. Ne osecate nista posebno, ali i ne cinite nista znacajno za sebe.Nikako da se okrenete u smeru koji vas vodi ka boljem. I ovaj dan vas vodi na kolosek bez promena.

 

BLIZANCI

Vreme je da budete mnogo tolerantniji jer slede zamrsene situacije. Od vas se ceka da budete spremni na neke kompromise, a to niste  navikli.  Znate biti nepopravljivo tvrdoglavi, ali cete imati situaciju u kojoj cete morati da  popustite.

 

RAK

Nadate se jednom dragom licu i stalno ga pogledate ovoga dana.Kao da ce vas hteti da uvuce u osecaj neizvesnosti. Verujte da to radi vrlo smisljeno i tako zeli izvuci vase emocije. Kraj dana ce vam postati  najsrecniji dan zbog jednog lika i dogadjaja za pamcenje.

 

LAV

Ne znate kako da se ponasate dalje, ali ovaj dan cete morati da se odlucite. Da li ce to biti samouvereno i odlucno, ili cete se povuci, zavisi od vas. Ovog dana sami morate da uticete na svoje dalje korake.

 

DEVICA

Necete moci da se okrenete napred sve dok se ne resite svoga inata. To sto se osecate preponosno, ne znaci da se nekima mozete i inatiti.Pazite da vas vas inat koji ne znate da sakrijete ne bude kostao bas danas.

Nastavak na sledeoj strani…

Stranice: 1 2