Izaberi PISMO i saznaj sta te ceka u FEBRUARU!

Izaberi PISMO i saznaj sta te ceka u FEBRUARU!

29. siječnja 2024. 0 By Lala

Pismo je znak  govora recima, i ono  sto uvek cekamo, nekad sa ceznjom, nekad sa strahom…  Imate tri ponudjena pisma pa izaberite jedno… Saznacete sta vas ceka tokom februara meseca.

AKO STE IZABRALI  PISMO BROJ 1

Vi koji ste izabrali pismo pod rednim brojem jedan, vec ste u neznoj ljubavi  koja vas  vodi ka jednoj osobi.  Sta ce se desavati dalje i sami ne znate. Vi cak ne smete ni da naslutite kakva vas vezu osecanja za nju i sta je ono sto biste  bili spremni uciniti.

U svakom slucaju vasa sreca ce da bude izvor vasih zelja i vas glavni poketac. Vase zelje bi morale da budu jako velike, a vi vrlo uporni da istrajete u toj ljubavi. Bas iz razloga  sto  morate biti uporni, vasa se ljubav i ne zna u kojem ce smeru.

Osoba u koju ste se zaljubili, dugo ce biti samo vas posmatrac.  Bice samo posmatrac vasih osecanja i samo ce pratiti sta vi cinite za nju.Mozda ce tek na kraju da popusti u svojim osecanjima, i pokazivanju istih.

Vi cete zeleti da ga osvojite, sarmirate i tako bezgranicnu ljubav da izlijete u momentu.Pazite da se ne pojavi neko ko ce vasu voljenu odgovoriti od vas i vase ljubavi. Neko ko pripada njegovom drustvu a ko je tako lukav i sebican.Mozda ce iz ljubomore   prema vasoj sreci  da  ucini tako da ga odvede u drugom pravcu.

Bas zato u vasem pismu pise da morate biti uporni i da ne odustajete.Imacete  prepreku, ali se morate pokazati kao odvazni i pokusati je savladati. Savet je da upotrebite sav sarm i lepotu da dodjete do srca onog koga volite tajno. I da ga svojom dobrotom i neznoscu naterate da vas zavoli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2