OVO SU ZNACI koje ce SUDBINA NAGRADITI u FEBRUARU: Oni ostvaruju najvece snove!

OVO SU ZNACI koje ce SUDBINA NAGRADITI u FEBRUARU: Oni ostvaruju najvece snove!

3. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Nikako ne date da vas zavara osecaj i da vas prevari prvi utisak.Ne verujete u prve utiske, jer ste nauceni da  su varljivi. Od vas se ocekuje  da dobro razmislite i da dobro i osmotrite sve.  Cini vam se da sve moze biti dobro, ali necete da trcite sa zakljuckom.

 

BIK:

Vreme je za odredjene snove, pa cete da krenete od najmanjih. Imate  sansu da postavite svoje zelje na tapet i da ih rasporedite po vaznosti.Vasi prioriteti su  na granici, i da ih nadjete i odredite.Bice da je ovo mesec koji ce poceti da ispunjava  vase zelje.

 

BLIZANCI:

Vasa ljubav ce biti  na ispitu, pa gledajte da taj ispit polozite.Partneru ste postali sumnjivi i vreme je da se  opravdate. Vase srce mora da ide za svojim osecajima. Nema nista vaznijeg od toga, niti neceg zbog cega cete ici na stetu svome srcu.

 

RAK:

Pred vama je mesec u koji  se uzdate da ce doneti neko poboljsanje. Pred vama je da se rese neke  stvari do kojih vam je stalo.Budite umereni u svemu i odmereni, kako biste lakse procenili stvari. Vase okolnosti  ce se promeniti.

 

LAV:

Vas cilj je da se rese stvari  do kojih vam je stalo. Od vas je ovisno  sta cete dalje preduzeti. Ovaj mesec vas  moze usmeriti pravim putem.Na vam je samo da se pokrenete i da kazete sta vas zanima.

 

DEVICA:

Imate pred sobom  dane koji dolaze i vreme je da se orjentisete.Od vase orjentacije ce zavisiti i vasi planovi za ovaj mesec.Imate osecaj  da cete se  moci pokazati i istaci u prvi plan. Do sada ste sami sebe zapostavljali, a sada je vreme za vasa dela.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2