Rak tuzan, Bik se kaje, Vodolija dobija novac… Samo jednom  stize  sreca!

Rak tuzan, Bik se kaje, Vodolija dobija novac… Samo jednom stize sreca!

3. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Od vas se ceka da postanete  mnogo aktivniji. Sto se tice obaveza, vi radite i tu ste azurni. Ali na vas emotivni zivot morate da uticete, jer  samo radite. Zato se okrenite malo i emocijama, jer nije sve u radu.

 

BIK

Tek cete se kajati a da to necete biti svesni. Propustili ste mnogo toga a da niste svesni sta vas ceka. Mnogo ste toga preturili preko  ledja, ali vas  sada ceka prava teskoca. Izgubicete nekoga i konacno cete shvatiti da ste izgubili nesto vredno.

 

BLIZANCI

Niste svesni sta vas ceka i sta biste cinili dalje.  Nenadate se bas cemu jako lepom, ali se nadate jednoj osobi. Sta god vam donela, srecu ili tugu, vazno je da vam bude u blizini. Cekacete  da vidite kako se odvija situacija.

 

RAK

Tuzni ste  i skoro da se osecate beznadezno. Nesto  vas  ceka  a vi i nemate nadu da ce moci biti u vasu korist.Okrenite se jednoj osobi koja ce vam postati  vrlo bliska.Verovatno cete imati zelju da budete   deo njenog zivota.

 

LAV

Ne znate sta vas je ponelo da resite jedan nesporazum.U svakom slucaju cete moci  da istrajete u resenju jedne situacije. Morate biti mudri i  znati sta je u vasem cilju, a sta ne. Zato  gledajte da sve resite na najbolji moguci nacin.

 

DEVICA

Imate srce koje voli i  narav koja cesto zna da prenagli. Jezik vam je brzi od pameti , pa cesto izgovorite sto ne biste smeli. Zato povedite racuna kako se ponasate, i sta vam je prioritet sa jednom osobom.  Svadja ili pomirenje?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2