SIMBOLI RAJA NAJAVLJUJU LEPE DOGADJAJE: Izaberi jedan i saznaj  sta ce USKORO  da te OBRADUJE!

SIMBOLI RAJA NAJAVLJUJU LEPE DOGADJAJE: Izaberi jedan i saznaj sta ce USKORO da te OBRADUJE!

3. veljače 2024. 0 By Maja

SIMBOL BROJ 1

Koliko god tebi sreca okretala ledja, ti nikada neces prestati da u nju vjerujes. Osoba si koja ne zeli da gubi nadu da ce biti bolje, pa cak i kada ti je najteze.

Tvoja vjera u dobro nema granica, i ti bi zaista mnogima mogao sluziti kao primjer. Istina  je da ni sam ponekad ne znas odakle ti tolika snaga, ali ti si prosto takav uvijek bio.Nije zivot prema tebi uvijek bio posten, ali tvoj vjera u dobro se nikada nije ugasila.

Za svoju srecu se mnogo boris i mnogo truda ulazes u ono sto ti je bitno.

Ne ocekujes da ti zivot bilo sta pokloni, jer na tako nesto prosto nisi naucio.Naucio si za sve sto zelis da se sam svojim trudom izboris. Ti si izabrao sliku koja ce tebi veliku srecu jos na samom pocetku nove godine donijeti.

Jednu zelju si uvijek imao za koju niko ne zna, ali koja je tebi jako bitna. Jedna zelja koju sebi do sada nisi mogao ostvariti, ali sudbina ce se pobrinuti da se ta zelja  pocetkom godine ostvari. Pred tobom je sreca u koju nikada nisi prestao sumnjati. Zelje postaju stvarnost, a tvoja najveca zelja ce uskoro da postane tvoja predivna realnost.

 

SIMBOL BROJ 2

Ljubavna sreca bi ti mogla biti malo vise naklonjena, jer ti si osoba koja za ljubav zivi. Vjerujes u iskrenu ljubav mada ti je ona znala okrenuti ledja i mnogo te razocarati.

Ti si bice koje voli cijelim srcem, ali to srce je previse ranjeno. Ranjeno je jer si ga poklonio pogresnoj osobi koja nije znala da cijeni tvoja velika osjecanja.

Ljubav je tebi uprkos svim razocarenjima bila i ostala na prvom mjestu.

Ni jedno razocarenje u tvom zivotu nije te moglo natjerati da prestanes vjerovati u pravu ljubav. Tvoja vjera u ljubav tebi srecu donosi, jer slika koju si izabrao u tvoj zivot donosi novu ljubav koja ce tebi samo srecu donijeti.

Tvoj zivot se mijenja iz korijena, ali ta promjena ce samo radost donijeti. Pred tobom je velika ljubavna sreca kojoj se nikada nisi prestao nadati. Razocarenja uskoro u tvom zivotu nece imati sta da traze.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2