U zadnjim danima januara i prvim danima februara, ovi znaci ce dobiti sta su zeleli!

U zadnjim danima januara i prvim danima februara, ovi znaci ce dobiti sta su zeleli!

29. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se okrenete  ka boljim stvarima i da znate sta vas ceka. Vreme je da se  priblizite  jednoj osobi koja vas cini srecnom.  Ucinite sve sto vas  vodi boljem pravcu i da se zna sta zelite.

 

BIK

Odredite bolje korake koji bi vas poveli  ka boljim rezultatima.Moracete znati sta vas ceka i sta je onos to zelite. Na vama je da nadjete neke prioritete i da se odvoje bitne od nebitnih stvari. Od vas se ceka da pokazete  da cete znati  da nadjete razliku izmedju to dvoje.

 

BLIZANCI

Niste voljni da pokazete da zelite da  osvoijite jednu osobu. Vreme je da razradite plan i kako  da to ucinite. Moracete da pokazete sav svoj sarm i svoju dobrotu, kako biste je osvojili. Vase srce ce morati da bude  ono sto ce  je uveriti.

 

RAK

Vreme je da se zna sta vam je ciniti  i ad cete morati sacuvati razum. Morate biti i razumni i realni, kako biste uspeli.  Pred vama je jedna situacija koja vam nece biti laka.  Od vas se ceka da budete jaki i savladate sve poteskoce.

 

LAV

Sanjali ste da u proteklim, ili bar dolazecim danima, dobijete ono sto ste i zeleli. Skoro da ste odustali  od svojih zelja, ali cete ih ipak dosanjati. Ovih cete dana da  uspete da dobijete bas ono sto ste dugo i zeleli.

 

DEVICA

Imate mnogo obaveza koje vas  cine  preumornim, ali cete ih uspeti zavrsiti.Mada cete mnogo raditi, od vas se ceka da se ne predajete samo poslu.  Neke obaveze ce moci i da sacekaju. Okrenite se malo i partneru.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2