Ovi znaci su dugo patili zbog ljubavi, ali u NAREDNIM DANIMA  u njihov zivot ulazi PRAVA LJUBAV!

Ovi znaci su dugo patili zbog ljubavi, ali u NAREDNIM DANIMA u njihov zivot ulazi PRAVA LJUBAV!

4. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Mozda nije pravi cas da se hvalite, jer nemate cime.Sa druge strane, suvise ste i skromni da biste bili hvalisavac i da imate razlog.Verovali ili ne, suvise ste trpeli i patili, da se  sada ne bi  okrenulo kolo srece. Bicete nagradjeni za sve!

 

BIK

Vec ste prestali i da mislite na bivsu, a kamoli da je zalite. Pomirili ste se sa neminovnim krajem. Morate nauciti da idete dalje i trazite novu ljubav. Naredni dani ce vam dati sansu o kakvoj i ne sanjate.

 

BLIZANCI

Vreme je da postanete odlucniji kada je u pitanju neko. Svi znaju ko je to, pa zasto samo vi cutite? Nemojte  kriti sta  osecate i gde vas vuce srce. Od vas se ceka da pokazete   da ste se zaljubili i da cete se  veuzati za tu osobu.

 

RAK

Odavno se terate da priznate da ste pogresili vi, a ne partner. Nikako da sebe naterate da prihvatite istinu, ali i krivicu. Odavno oplakujete vezu koja skoro da nije ni zazivela. Da je bilo ljubavi, ne bi  sada bila bivsa.

 

LAV

Mozda ste prenaglili ali je vreme da se  skrasite i sacekate.Srce vam igra u besu, ali cete morati prvo da se smirite. Razmislite o svojim potezima u narednim danima. Sta se desava i sta je ono sto cete morati da ucinite licno vi, tek morate dobro da procenite.

 

DEVICA

Mozda ste suvise plakali i patili, ali vreme je pred vama. Ako ste se i smatrali  nesrecnom, verujte da cete uskoro misliti drugacije.Od vas se ceka da budete mnogo vise optimista. Vreme je da se i vama desi prava ljubav ovih dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2