ZVEZDE ce biti na strani ovih zodijaka: Ispunice im se sve zelje i napokon, ce moci da kazu da su dobili sve sto su zeleli!

ZVEZDE ce biti na strani ovih zodijaka: Ispunice im se sve zelje i napokon, ce moci da kazu da su dobili sve sto su zeleli!

4. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN:

Planirate vi svoje naredne dane  i nadate se da cete moci da ostvarite sve sto zelite. Ne ocekujete da se dese neke neplanirane stvari.Ipak cete vi imati  nekih cudnih okolnosti koje ce vas  iznenaditi. Sve ce da bude mimo vaseg plana.

 

BIK:

Vasa sreca ce da menja neke vase  odnose koje ste imali ranije. I vas partner ce se radovati kao nikad ranije. Odjednom cete se radovati  sto ste na istoj talasnoj duzini. Cudno, kako ste se do sada mimoilazili!

 

BLIZANCI:

Od vase srece  zavisi vase novo gnezdo koje ste svili sa jednim  jarcem. Osecate da  vasa srca trepere od ljubavi i da  ste spremni da jedno drugome cinite sve.Bice da ce ovi dani biti u znaku vase obostrane ljubavi.

 

RAK:

Ponece vas  osecanja koja se  taloze u vasem srcu. Idu ka jednom lavu i od vas se ocekuje da budete  verni toj ljubavi.   Vreme je u narednim danima da ta ljubav krene ka vama.Zvezde ce se zaigrati sa vama i vasim osecanjima.

 

LAV:

Vreme je da vam se  priblizi jedan rak i da pokazete da to i zelite.Vreme je da se vasa ljubav ujedini i da budete obostrano zaljubljeni. Dozvolite mu da vas povede  putem  koji ce biti zajednicki put ljubavi. I radujte se sto vam se konacno otvorio.

 

DEVICA:

Idete u susret nekim zeljama, a vreme je da se neke od njih i ispune. Ovih dana cete konacno moci da kazete da ste  dobili ono to ste zeleli. Do sada ste samo zeleli i trudili se da vase zelje postanu stvarnost.Bile su samo san, a sada ce postati java!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2