DO KRAJA MESECA ce OVIM znacima PUCI SRCE zbog IZDAJE, i  PAMTICE FEBRUAR kao NAJTUZNIJI MESEC u svom zivotu!

DO KRAJA MESECA ce OVIM znacima PUCI SRCE zbog IZDAJE, i PAMTICE FEBRUAR kao NAJTUZNIJI MESEC u svom zivotu!

15. veljače 2024. 0 By Maja

BLIZANCI

Vi ste uvijek vazili za zodijaka koji je sve cinio za svoju ljubavnu srecu. Kada je ljubav u pitanju, vi granice ne poznajete jer vama je ljubav sve u zivotu. Bice ste koje nikada nece slagati ili izdati voljenu soobu. Nazalost to se za vaseg partnera ne moze reci.

U zadnje vrijeme vas muce velike sumnje da nesto nije u redu , ali vasa ljubav je toliko jaka da neke greske koje se desavaju u vasoj vezi ne zelite da vidite.

Osoba ste koja bi se uvijek borila za svoju ljubavnu srecu, ali trenutna desavanja ni vama nisu sasvim jasna. Uskoro cete saznati bolnu istinu koja ce vas kostati velike boli. Pred vama je naime saznanje da vam voljena osoba nije uvijek bila vjerna sto ce vas  srce slomiti na hiljade komada. Vi ste se nadali da je vasa ljubav drugacija, jer mnogo nade ste ulozili u vasu vezu, ali vasa ljubav je od pocetka bila osudjena na propast.

Vi ste svog partnera voljeli kao nikog drugog na ovom svijetu, ali njegova ljubav prema vama  nije bila iskrena.

Do kraja mjeseca dolazi so raskida , jer necete moci da se pomirite sa cinjenicom da voljenoj osobi niste jedina osoba na svijetu. Preko nekih desavanja ne mozete i ne zelite da predjete. Ovaj mjesec nikako ne mozete pamtiti po dobrom , jer samo ce vam veliku tugu u zivot donijeti.

Necete biti sretni, ali cete pokusati da shvatite zasto je uopste doslo do toga.

Necete ni oprostiti, jer prevaru i izdaju vi nikada niste oprastali, i to ni sada nece biti drugacije.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2