OVI znaci ce napokon da VRATE SVOJU BIVSU LJUBAV,da pokusaju ponovo jer su EMOCIJE JAKE!

OVI znaci ce napokon da VRATE SVOJU BIVSU LJUBAV,da pokusaju ponovo jer su EMOCIJE JAKE!

12. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Osecate da trebate menjati  neke stvari u vasem zivotu. Vreme je da se  oprobate u nekim daljim koracima.Ono sto morate da cinite jeste organizacija vaseg zivota u celini.  Vreme je da se posvetite novim stvarima u zivotu.

 

BIK:

Mada su za vas teski dani , i vreme je  da se  nesto  menja. Od vas se ocekuje  da se dobro nosite sa sobom i onim sto vas je snaslo.   Vreme je da popravite  svoj zivot i da se pocnete baviti ozbiljnijim stvarima.  Vreme je da se uozbiljite, i da  krenete da zivite svoj zivot, a ne da ga tracite.

 

BLIZANCI:

Vreme je samo da  se radujete sa  svojim partnerom.Imali ste srecu da se zaljubite u  srodnu dusu. Ona vas je volela od prvoga dana  i dan danas vas voli jako, i svakim danom jace!  Iamete nekih nepredvidjenih okolnosti, ali ce biti bolje!

 

RAK:

Imali ste i lepsih dana ali ste imali i gorih dana. Od vas se ceka  da sami cinite  sve  da popravite tesku situaciju.  Budite jaki i verni  sebi i veri da cete savladati sve. Vreme je za bolje dane i nemojte  da gubite nadu.

 

LAV:

Vi  ste jako zadovoljni jednom situacijom i od vas se ceka da pokazete stav. Ako nesto ide u vasu korist,  od vas se ocekuje da budete  neko ko ce da iskoristi situaciju. Vasa  situacija ce vas   dovesti do nekih resenja i nadate se da ste verni  sebi.

 

DEVICA:

Radujete se da cete vratiti svoju bivsu ljubav , jer vam se ukazala sansa. Od vas se ocekuje da pokazete da znate sta radite i sta zelite. Budite umereni u  svojim  prohtevima  i pokazite  da ste spremni da pokazete da se kajete i da cete izmoliti oprostaj i novu sansu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2