SAZNAJTE koji znak ce u narednim danima  ZALJUBITI i ko ce posle PROMASENE LJUBAVI pronaci onu PRAVU!

SAZNAJTE koji znak ce u narednim danima ZALJUBITI i ko ce posle PROMASENE LJUBAVI pronaci onu PRAVU!

12. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN:

Ponasate se dosta odmereno i sramazljivo kao da ne znate sta je ljubav. Od vas se ocekuje da budete otvoreniji po pitanju emocija.  Ukazite partneru vise paznje svakoga dana. Ne samo kada su znacajni datumi.

 

BIK:

Vasa je ljubav na niskim granama, kao da niste u vezi. Nemate osecaj mere i ne znate da se ljubav gradi svakoga dana. Bas kao sto se i cvet razvija pod suncem, tako i ljubav pod vasom budnom paznjom.Pokazite partneru da mozete i znate voleti, a ne samo duriti se!

 

BLIZANCI:

Jako ste sposobni da se istaknete u svemu, pa se pokazite i sada. Vase ponasanje ne pruza neku veliku paznju partneru.Jedno se mora priznati, vazne datume nikada ne zaboravljate. I sada cete svoje voljeno da iznenadite, kako ono ni u snu ne ocekuje.

 

RAK:

Vi ste posebno njezan, i cak i najnjezniji zodijak od svih. Uvek pamtite datume svih svojih voljenih, pocev od rodjendana, godisnjica , do dana zaljubljenih. Protekle datume ste verno pratili i simbolicno obelezavali. Vreme je za dan zaljubljenih, da vas neko obraduje i pokaze da misli na vas.

 

LAV:

Vise ste uporni da posmatrate i  pratite tok stvari. Mogli biste biti i malo pazljiviji prema partneru. Pokazite sa dve reci da mislite na partnera. Nije sve do novca i poklona, vise je do znaka paznje, pa se pokazite u tome.

 

DEVICA:

Od vas se ceka da budete istrajni da radujete svoje voljeno bice. Skoro je dan zaljubljenih i vreme je  da se pokazete  da ste pravi partner.Od vas se ceka da budete verni svome partneru.I da ne zaboravite dan koji sledi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2