Neko ima dugorocne planove,a evo kome sledi ostvarenje velike zelje u danima pred nama!

Neko ima dugorocne planove,a evo kome sledi ostvarenje velike zelje u danima pred nama!

17. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Imate neke dugorocne planove i vreme je da idete za njima. Od vas se ocekuje da budete  neko jako uporan. Samo ako budete pratili svoje planove, imate sanse da se nadate necemu. Mozda ce i rezultati da budu merilo vaseg rada!

 

BIK:

Od vas se ocekuje da budete uporni i da ne odustajete.Vasa ljubav ce vas terati da budete pozrtvovani. Mozda vam i uspe da se pokazete na svim nivoima, i dostojni necije paznje. I ne samo paznje, vec i necije ljubavi!

 

BLIZANCI:

Od vas se ocekuje da budete od pomoci svome partneru. Vi se cesto opustate, pa mu prepustte veci teret veze. Moracete biti mnogo tolerantniji i razumniji.Ovako kako se ponasate nije ni fer, niti posteno prema onom ko vas voli!

 

RAK:

Uvek ste cinili sver za druge i sada je vreme da vam se i prizna. Prijateljima ste rame za plakanje, a kolegama nesebicna pomoc i podrska. Sada je vreme da vam sudbina uzvrati srecom i dobrotom koju ste i davali i zasluzili. Dobro se dobrim  vraca, pa ce i vama uskoro!

 

LAV.

Bicete drugi zodijak koji ce zeleti da mu se uzvrati dobro. Ipk ste suvise ljubomorni, pa ste cesto vinovnik svadja. Vi to i ne primecujete i ne znate da ste vecinom vi krivac za sve.Zato bacajte od sebe ljubomoru, i ne pravite sebi  probleme.

 

DEVICA:

Bicete  drugi od cetiri zodijaka koje ce nagraditi sudbina. Do kraja godine ce vam se desiti lepe stvari koje ce vas uciniti srecnim.  Za vasu dobrotu, dobrim ce vam se vratiti, i ne zalite sto ste cinili dobro. Vasa velika zelja ce se ostvariti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2