SIMBOL KARME koji izaberes otkriva da li si vec UPOZNAO svoju SRODNU DUSU!

SIMBOL KARME koji izaberes otkriva da li si vec UPOZNAO svoju SRODNU DUSU!

14. veljače 2024. 0 By Lala

AKO SI IZARAO SLIKU BROJ JEDAN

Ukoliko ste odabrali sliku broj jedan, U Vasim ocima se vec ogleda neko…A i Vi u njegovim… Oči se ne zovu bez razloga ogledalo duše. Ovakvih dvoje ljudi u trenutku osete nepobitnu činjenicu da su već bili, jesu, i da će uvek biti jedno; čak i onda kada je moguće da se vekovima opiru svojoj sudbini i pokušavaju da izbegnu jedno drugo.
Vas dvoje ste jednostavno predodredjeni jedno drugom, ma koliko sada bili razdvojeni i delile Vas stotine kilometara, Vi ste jedno. Jedna dusa u dva tela. Jedno bice…Ponekad bez ijedne izgovorene reči, Vi znate da samo jedno kroz drugo mogzete da stignete do jedinstva i da samo ako ste zajedno mozete da budete kompletni u svakom pogledu.Muškarac i žena, koji su pripadajuće duše, gotovo da ne moraju da izgovare reči “Volim te”… nijedan čovek ne može da pokida veze između njih dvoje, čak ni oni sami.
Sila koja je njih dvoje tako kreirala, svemoćna je i neuništiva. Veza između njih dvoje može da oslabi, njihovo konačno ujedinjenje može da se odloži, ali ne mogu da se razdvoje. Ona je utkana u točak vremena, diktirana višim vođstvom. To je nesto od cega se i vasiona plasi!

AKO SI IZABRAO SLIKU BROJ DVA

Ukoliko ste odabrali sliku broj dva, Vi jos usamljeno lutate hodnicima svoje duse, pateci za necim sto ste imali, a ispustili. Sto ste voleli , a mislili da vise ne volite. Sto ste inatom oterali od sebe. Sada je Vasa patnja prevelika, ni sami ne shvatate sta se to i u kom trenutku desilo, ali desilo se. Sada ste sami, a Vasa osoba vise nije sama. Ima nekog ko je voli cenni i postuje. Nekoga sa kim deli i dobro i zlo.
Mozda cete nekada negde pronaci novu osobu koju cete moci voleti, ali to ni jednog trenutka nece biti kao onaj prvi put kada ste voleli i izgarali zbog ljubavi. Kada Vam je bilo dovoljno da pomislite na Vasu voljenu osobu, a da srce se uzlupa. Da ga ne vidite , ali da osecate da je tu. Taj pogled, dodir nikada naecete zaboraviti jer je to toliko jako utisnuto u Vas da se prosto spojilo sa Vama…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2