Srce ovog  zodijaka ce biti slomljeno u danima pred nama:Patice kao nikada ranije!

Srce ovog zodijaka ce biti slomljeno u danima pred nama:Patice kao nikada ranije!

14. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Vreme je da se rese neke stvari koje dugo cekaju. Sada biste morali da budete uporni i da dovedete do resenja.Vasa je sreca sto ce i partner da vam pomogne u tome.  Jedan ce korak biti jako znacajan.

 

BIK:

Niste ni svesni sta cinite i u sta se upustate.  Ide vam na ruku samo vreme, ,pa gledajte da dodjete sebi.  Nemojte sebe da dovodite u neprijatne situacije.  Jedna vas moze kostati jos danas.

 

BLIZANCI:

Nikako da se dese neke stvari za koje ste sigurni da hoce.  Mozda na to gledate drugacijim ocima, kao zanesenjak.  Mozda ste sigrni  u svoju ljubav, ali u partnerovu jos niste.  Zasto ocekujete nesto unapred, budite strpljivi!

 

RAK:

Vi ste zaista zasluzili da dobijete sve sto zelite.   Bez obzira na to, nesto vam ide krivim putem, i nikako da se ostvarite. Donecete odluku da cete ici na sve ili nista.  I da necete odustati sve dok ne dobijete sve sto zelite!

 

LAV:

Vasa emotivna prica ce biti deo vase zelje, koju zelite danas ostvariti. Zelite sastanak sa osobom koja vam se svidja. Necete se pomeriti dok se ne rese neke vase simpatije koje skrivate vesto. Vreme je da otvorite srca.

 

DEVICA:

Sve vase zelje ce se stopiti u jednu jedinu, da budete sa vagom.Svidja vam se odavno i to vise necete tako posmatrati. Uskoro krecete u susret svojoj sreci i sa recima draganja.Vreme je da joj kazete tajne svoga srca, a ne da je samo posmatrate i ceznete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2