BIK saznaje TUZNE VESTI,Vaga SRETNIJA nego ikada, a ovaj zodijak mora da se POMIRI SA ISTINOM, koja ce mu SLOMITI SRCE!

BIK saznaje TUZNE VESTI,Vaga SRETNIJA nego ikada, a ovaj zodijak mora da se POMIRI SA ISTINOM, koja ce mu SLOMITI SRCE!

14. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Imate osecaj trijumfa i pobede koji vas nosi. Vasa je sreca kompletna i nista vam vise ne treba. Otkrili ste da ste voljeni i znate da i vci volite podjednako. Samo cuvajte to sto imate i budite predani svojoj ljubavi.

 

BIK:

Od vas je sreca  okrenula ledja, a vi se ponasate kao da ste  potonuli. Osecate da nisu samo vase ladje imale brodolom, nego i vasa dusa. Da vas je partner ostavio, bice najtuznija vest koja ce stici do vas. Vreme je da predahnete, stegnete srce i krenete dalje.

 

BLIZANCI:

Od vase ljubavi ce zavisiti sta cete dalje, jer svi bi koraci bili uzaludni. Vasa ljubav je vasa sreca, ali nesto se zbiva. Jos ne znate sta ali cete otkriti razocaravajucu  vest. Dok vas partner optuzuje za pomankanje vase ljubavi, on vas vara!

 

RAK:

Vasa je ljubav  postala  jaca, sa protokom vremena. Od vas se ocekuje da ce biti jos cvrsca, ali niste sigurni sta ce vas partner. Imate osecaj da ste  na pola puta, vi se zelite skrasiti a partner je nesiguran. Vreme je da pokazete da  znate  sta cinite!

 

LAV:

Nikako da se usmerite na pravi put a taj put je  jedna istina. Nemate hrabrosti da pokazete da ne date drugima da se mresaju u vasu ljubav. Pustili ste mnogo, a da niste spremni, da se izborite. Partner vidi da ste nejaki da budete svoji!

 

DEVICA:

Vase srce kuca u pravom smeru, bas tamo gde vas vodi!  Jedan lik je  zagledao vase oci i nikako da se  od njih odlepi. Da li je to na pomolu prava ljubav ili samo romansa? Niste za avanturu, ali sta god je, necete odoleti!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2