NAJVAZNIJE od svega je da,OVAJ znak,SLUSA SVOJE SRCE,pa ce mu u sledecoj sedmici uslediti NOVA ROMANSA!

NAJVAZNIJE od svega je da,OVAJ znak,SLUSA SVOJE SRCE,pa ce mu u sledecoj sedmici uslediti NOVA ROMANSA!

15. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Ozbiljni ste i retko se kada opustate, jer ste imali lomove u zivotu. Neka opustanja ste skupo platili svojim bolom. Razocarenje vas je kostalo, ali je vreme da se sada opustite. Neko vas iskreno voli, i dajte mu sansu da vam i dokaze koliko!

 

BIK:

Kako god se postavite, biva  pogresno za vas, pa ste izgubili volju! Vasa dobrota je ogromna, bas kao i vasa tvrdoglavost! Tamo gde morate da se date, vi razmisljate bahato  i ne date se razumno.  Vreme je da se  ponasate zrelo, a ne detinjasto!

 

BLIZANCI:

Niste zadovoljni jer vam je krenulo nizbrdo bas sve.  Za mnoge stvari ste i sami krivi, ali najvecu krivicu svaljujete na druge.Najvise na partnera! Vreme je da snosite odgovornost zbog nekih situcija. Partner je povredjen, gledajte kako  da izgladite stvari!

 

RAK:

Razocarani ste svojim dobrim delima, jer vam se ne vraca dobrotom.Sve sto ste bolji, vama je gore i teze.Od vase dobrote, do vase tuge, uzak je put, a ocekujete da ce vam zivot uzvratiti vise. Ovih dana ce vam jedno lice biti nagrada za sva trpljenja.

 

LAV:

Dokle mislite raditi  pogresne stvari i pustati otrov prema partneru? Sta de desilo, kada je do skoro bilo sve i med i mleko? Sta je to ucinio partner da radite protiv njega, a sta vi cinite?

Ovih dana, malo dana za mnoge odgovore, ali ih morate i postaviti i odgovoriti!

 

DEVICA:

Cilj vam je da se izborite za svoje  planove a da niste svesni za sta se borite. Vasa je sreca  da se osecate ponosito jer znate da idete napred. Osecate se verno partneru i vas je cas da se srede neke emotivne dileme.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2